laupäev, 24. jaanuar 2015

jännis

No ikka selle ilusa nimega oma viimasele lauajupile. Eks katsu nüüd see kõige, kõige välja valida. Need, kes vaatasid metsa poole vaatasid minuga ühes suunas. Metsarahu (Andres) vääriks eripreemiat kui esimene julge aga Rännak haldjametsa (Muhedik ) on jälle nii hingelähedane. Lihtsalt Mets (Tsiil pobin) ja Suure Tõllu mets (Triks) ka head nimed. 
Sambla kasutamise õpetus :) (Eva) aga ka Lume minek ehk märtsikuu (Eva) ja Kevade (Futu) näitavad kuhu suunda aiainimeste mõte juba liigub. 
     Ühtviisi toredad nimed on ju ka Umbluu (Aidi), Rööprähklemine (Kaie, see vääriks ka eripreemiat :D), Psühhedeelne (Tistou) ja Tripitaka (Eve). No kuidas ühte teisele eelistada ?
Perenaise pesupäev (Köögikata) ja Karjaaed (Aed kutsub) olid nimed, mis pildi pikali pöörasid ja siis täitsa sobivaks osutusid.
    Ja muidugi Annely alustatud lehmateema (huvitav et dalmaatslasi keegi ei pakkunud). Sain ikka kõvasti naerda. Lustakad lehmad, küll väga kõhnade kõige lehmasemate kehaosaga aga siiski.:D. Lehmateema andis mulle täitsa uue nime teatud roosale värvile - klassikaline udararoosa :D
Eva abikaasa pakutud Lõhkenud lehm tapeedil kiskus juba väga lõbusaks. Nojah Vaikelu lõhkenud lehmaga EL männikus 2015. Kui Kaio jõudis selles lehmaleilis lõpuks nimeni Vastuvõtuplats Väike-Maarjas ( eripreemia musta huumori eest) ja Helen leidis, et minu mõte loterii korraldada pole ikka päris õige, siis olin ummikus. Sest õige see on, et maimukesele ikka juhuslikku nime panna ei tohi. Iseenesest kahju. Mul oli juba terve tseremoonia välja mõeldud kuidas Ülo võtab sülle Kusti ja see siis oma karvase kassikäpaga osutab õigele paberirullile ja kuidas sellest kohe pildiseeria saaks ja.... 
    Ja siis kukkus mulle õun pähe :D Helenil oli välja pakkuda tervelt neli nime. Kõigepealt kohendus lõhkenud lehmale tapeedil, mis keeleliselt kenasmini kõlas. Lõhkenud lehm lauajupil. Siis Titaanide võitlus (kevad vs talv) ja kaks nime, mis mulle endale ka väga meeldivad. Sini-heleroheline valgus ja Ummamuudu. ahjaa, see õun, mis pähe kukkus :D Pilt läheb Helenile (kui ta muidugi soovib) heade nimede kogumi ja hea nõuande eest. Ja eks ta siis ise valib nende nimede seast. Lähen kahjurõõmsalt naeru pugistades uusi tegema. Sedapuhku ülemiste tubade proovilappe (Mõtsik Kaaren). Ja vahepeal otsin välja milline on apelsinvart ;)

5 kommentaari:

  1. Kui sul on nii palju nimesid, siis lihtsusta :) - nt nimilaud on ka ilus nimi :)

    VastaKustuta
  2. Palju õnne võitjale, ilus asi ilusate nimedega
    Aga see otsustamine on vist veel hullem piin kui loometegevus :)

    VastaKustuta
  3. Oi kui hea lugemine pühapäevahommikuse kohvi kõrvale... tükiks ajaks hea tuju! :)
    Võitjale palju õnne! Järjekordselt üks hästi vahva loominguline purse!

    VastaKustuta
  4. See klassikaline udararoosa vallandas mul hüsteerilise itsitamishoo...

    VastaKustuta