reede, 7. märts 2014

07.03.2014

Mõtlesin, et sean märtsis üheks fikseeritud päevaks naistepäeva aga kevad tuli päev varem. Paar viimast päeva on olnud tõeliselt mõnus soe, varjus +5 või natuke enam, tuulevaikses päikeses võiks juba tõsisemalt peesitada. Aga kõige olulisem on, et täna oli ka mulle lõoke lõõrima lastud ja kiivitajad on ka kohal aga nendega on mul alati kuidagi pikad juhtmed, läheb paar päeva aega enne kui hääle ja linnu kokku viin. Ei teagi miks. Amuuri adoonised löövad kohe, kohe õied lahti. Muidu on kõik rahulik, midagi enneaegset pole juhtunud aga eks ööd on ju külmad ka. Naistepäevaks lubatakse tormi, ei tea kas luudade katsetuseks :D

6 kommentaari:

  1. Torm oli. Mühises ja kohises korralikult. Lörtsi, vihma, tuult, kõike oli. Seda meie laiuskraadil jagub...aga et antaks soojust, päikest, mahedaid tuuli...täna igatahes pesu välja kuivama viia pole mõtet.:)

    VastaKustuta
  2. Meil ka tormas, küll mitte nii hirmsasti kui oodata oli. Tilgub ka. Lindudest ei oma ülevaadet kuna õue saab vilksti. Aga tore siis et teil seal juba rõõmustajad kohal :)

    VastaKustuta
  3. Kaunist-kaunist naistepäeva, kuigi õues mis kaunist ta nüüd väga on! :)

    VastaKustuta
  4. Kogu Sinu loetelust on meil ainult naistepäev, ilusat nelgipäeva!

    VastaKustuta
  5. Meil oli täna kõike: külma, tuult, lund, lörtsi, päikest, sooja, kommi....

    VastaKustuta
  6. Meil küll vastu tänast tormas ja hommikul piserdas vihma ka, 3 tilka kahes reas. Siis tuli päike valja ja päeva on olnud väga ilus. Aga Tartus olevat olnud paduvihm lörtsiga segi. Maal on ikka parem, eksole :)

    VastaKustuta