neljapäev, 4. veebruar 2016

talvele kohaselt tubasel lainel

Kõikide tegude ja lugemiste vahepeal tegin mõni aeg tagasi ühe kakulaua. Üks kena inimene tahtis kangesti suurispeakulli. Kakulised elavad peamiselt liimpuidu sees aga lõpuks, peale jumal teab mitmedndat lauavirna staabeldamist, leidsin ühe, millel natuke ikka kakku ka sees oli. Tõsi sinna juurde kuulus ka orav ! ja selgus, et mitte tavaline vaid alati ülimalt rõõmus ja positiivne Suursuu orav. :)
nii nemad kahekesi koos läksid, seltsis ikkagi segasem :)


















Kolmekunnipäeva paiku tõi järeljõuluvana meile kaks suurepärast puust kastikest. Need kiusasud mind kogu aeg. Lõpuks tegin needki rõõmsamaks. Must-valged sellepärast, et need hakkavad koos minuga/meiega mööda maja ringi rändama. Kastidesse saab panna peenemaid puidutööriistu, klaasikilde, nöörijuppe, värve, pintsleid, pliiatseid, kudumeid, heegeldisi ja kõiki muid sellesarnaseid mänguasju. 






























Suurem saavutus on emamesilase kostüümi seelik :) Ma vist isegi olen rahul. Nüüd peab kibekiiresti ka ülemise osa valmis tegema. Veebruar juba otsast kulub aga plaane ja poolikuid on veel palju :O

12 kommentaari:

  1. :) no ma ei imestaks, kui ükskord oleks aianduse postituse märksõnaks kõrvalhobid :) Puidukastid on lahedad, mustvalge töötab hästi. kakulaud ka :)
    kas see emamesilase seelik on inspireeritud sellest vahvast mustast heegeldisest , mida ma suvel himuralt vahtisin?

    VastaKustuta
  2. Ei, nii hulluks asi ikka vast ei lähe, las tuleb kevad, siis... :D Tegelikult pidid tulema kuldsed liivad aga must trügis sisse ja natuke vist on jah see must heegeldis süüdi, saab komplekstis kasutada :D

    VastaKustuta
  3. Orav on vaat et lahedamgi kui öökull ise :), ja emamesilase kostüüm mõnus. Mul pole sel talvel nikerdamise isu peale tulnudki ja ega enam vist ei tule ka, õues kisub kevadeks.

    VastaKustuta
  4. Kakulaud on armas. Kastid, eriti niiviisi kaunistatult on hädatarvilikud asjad, tuleb mõtlema hakata :)
    Aga seekord võtab ahhetama see seelik. Jessas, kus on alles silmuseid punutud ja sõlmitud :). Uurisin suurelt ja väikeselt. Väga ilus ja ilusate üleminekutega töö. Muidugist ei oota keegi veel kevadet, kui nii kaunis asi pooleli

    VastaKustuta
  5. Emamesilase kostüümi seelik.... vaimustav!;)Töökus ja tublidus annavad kauneid esemeid!

    VastaKustuta
  6. Suursuu orav näikse Kakust pöördes olevat :)... kenasti tasakaalustavad teineteist.
    Kujutan ette, kui rõõmsalt zumizev see emamesilane ükskord olema saab!

    VastaKustuta
  7. Nii vahvad tegemised. Oi mulle ka need kullid meeldivad ja muidugi seelik-on ikka suur töö ja tõesti, nii mesilaslik :)

    VastaKustuta
  8. Viimasepeal seelik!:) Kuldse ja musta kooskõla on siis mu meelest parim kui kollane on niisugune õiget värvi äkiline kuldne. Shedööver.:)

    VastaKustuta
  9. Oiii, selle oravaga ma tunnen millegipärast kohe nagu mingit hingesugulust. Nii armas vallatu tegelane!
    Kastid on aga minu peamised sisustusvahendid, paraku pole mul kuidagi aega, et neid (olgu siis puidust või papist) oma meeleheaks kaunistama hakata. Ikka mõtlen, et kunagi, aga ...
    Ja see seelik on ka lausa vaimustav.

    VastaKustuta