laupäev, 13. veebruar 2016

väikesed karbid

tehtud plekist, tehtud kaunilt tipi-täpilised, käinud maha, tehtud jälle, näevad välja nagu uus :D ikka väriseva vabakäega ja veel eriti värisevaga, sest mida väiksem on objekt, seda rohkem käsi väriseb !






























Jäänud on veel väga väikesed ja veel väiksemad aga nendele ilmselt saab ainult miniatuurseid sümboleid teha või sootuks kirjuks pintseldada. Kõigepealt peab need punaseks saama :D
Tegelikult olen praegu jäägitult heegelnõelast lummatud aga varsti saab see imevigur valmis, mida ma teen ja siis .... Natuke ikka pintseldan ka. Ja kevadet veel ei taha, aeda ka veel ei taha AGA ! Valgus on nii kevadine ja malbe ! Õnneks on maa pehme ja tallata pole mõistlik, eriti minu korpulentsiga :O

8 kommentaari:

  1. Need on paremad kui uus! Ja käte värinat pole ka märgata. Superilus töö kaunistamaks igat kööki.

    VastaKustuta
  2. väga nunnud! ja see värisev käsi... ma ka siin ühte objekti pintseldasin, kõik vabakäejooned on meeldivalt udused.. ei sobi küll just kõige paremini valuvelgedele, aga ehk adressaat ei pea seda tähtsaks :)

    VastaKustuta
  3. aa, ja ükskõik, kui mitu korda ma proovisin viimast lauset esimese viisil laulda, ikka ei tulnud välja :D

    VastaKustuta
  4. Ei tasu sinna aeda minna jah, las ta olla seal, saab rahus veel lebotada, nii aed kui aednik

    VastaKustuta
  5. mina fännan sinu kaheksakandasid :) vaba käega või ka mitte, ikka ilus. No ja maagiline ka. Pane siis sinna küllus sisse nagu kaane maha võtad, nii hakkab kohe voolama :)

    VastaKustuta
  6. Ilusad ja efektsed topsid, teevad mitte ainult köögi, vaid kogu päeva rõõmsamaks!

    VastaKustuta