pühapäev, 29. jaanuar 2017

117LPVF

See on nüüd küll otast lõpuni keeruline lugu. Alguseks oli hirmus hilissügusene heegeldamishimu, mis ajas lõnga tellima. Esimese hooga tellisin nö mündirohelise (ei tea küll miks selline nimi) ja see oli täitsa seda värvi, mis pildil. Teiseks tellisin sinepikollase aga see oli nüüd küll juba selline soome ersatssinep. Minu jaoks on sinepikollane ikkagi see Põltsamaa Kange elik üsna ooker. Kolmandaks värviks pidi saama heledam kergelt sinaka maiguga roheline, mille enda jaoks ristisin laguuniroheliseks (siniseks) oleneb kuidas võtta. See oli juba teine tellimine ja siis selgus kurb tõsiasi, et seda tooni lõnga ei ole. Millega asendada ? Esimese hooga ei tulnud muud pähe kui türkiissinine lootuses, et ehk pole nii VÄGA türkiis. Oli ja oli lausa VEEL ROHKEM tütkiis. Mingiks igaks juhuks tellisin sama korraga ka tumeroosat, sellist juba punaka poole kaldu. No, mis te arvate, kas oli. Selline mõnus vanunud ja pleekinud roosa oli.

Sellel pildil on roosa õiget värvi ja siin on näha ka kaeluse ja varrukate kandi heegelmuster (-kiri, -pind ? kuidas üldse oleks õigem)












Seega minu varuvariant üks Valgusfoori nimeline top teha jooksis liiva. Midagi päris teist ka enam tegema ei tahtnud hakata, sest suur tükk seda tumedamat rohelist oli juba uute lõngade ajaks valmis. Hakka siis jälle harutama. Nüüd ma siiis mõtlen, et mis nimi topile anda. Pleekimud Punasega Valgusfoor on kuidagi väga lohisev aga senikaua kuni ma suudan välja mõelda, mida see värvikombinatsioon mulle tegelikult meenutab ( ja lausa häirivalt meenutab) olgu siis rõivatüki nimeks 1 17 LPVF 😃
Heegeldamine lummab mind endisel hullupööra. Proovisin hakatuseks ka vardaid aga neid on ikka füüsiliselt palju raskem käes hoida kui heeglkonksu. Jäin heegeldamisele kindlaks. Lustisin peale veidra värvivaliku veel ka erinevate heegelmustritega. 
Põhipind ja viimaseks lihviks väga vajalikuks 😍 osutunud lihtne servapitsi laadne







topi alumine serv









minu absoluutne lemmikpind
















ja veel üks muster











Mannekeen on küll küsimärgiga aga parem selline kui üldse mitte 😉 






































Selline siis see pika looga top sai. Nüüd on järgmine keeruline küsimus, et mida sellega peale hakata. Soe, täisvillane. Kuhu meie iiri talves sellisega küll minna. Isegi liuväljad on sel aastal vist olemata. Ja eks ma oleks ka kõva uisumemm 😊
Lubadus järgmiseks kohe pintsel haarata ei ole sugugi vett pidanud. Hakkasin hoopis suveks päikeskomplekti tegema. Et ei oleks juhukülaliste puhul piinlik nt pesus Põmpsuga  (loe murutraktor) kihutamise pärast. Pealegi lubasin mõnedele sõpradele, et heegeldan uueks suveks endale lühikesd püksid. Kui osaliselt suuremaaugulist mustrit kasutada, siis peaks talveks saama pitsilised reied. So sexy 😎.  Ja siis on mul veel rida projekte ja paar kastitäit uut ja süütut lõnga. Oh, kevad, viibi veel.

10 kommentaari:

  1. Küll Sulle see värvidega lustimine sobib. Ilus memmeroosa ürp sobib ka jahedamal suveõhtul selga.

    VastaKustuta
  2. Lehitsesin eile juhuslikult lugemisvara otsides paari raamatut ja nägin ühel pildil selle topi moodi särki. Nüüd peaksin viisakusest vaikima, aga kuna alustasin, siis jätkan: germaanlaste rõivastust tutvustava pildi alla oli kirjutatud "häbirüü". Aga ära lase ennast sellest kultuuriteadlaste oletusest/nimetusest häirida. Riie ei riku meest.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei lase :D Õnneks põgusal Googeldamisel sellist viidet ei leia, järelikult laiad rahvamassid seda seost ei tea :D ma vähemalt loodan

      Kustuta
  3. Ilus rõõmus lillepeenravärviline yrp, sisaldab palju põnevaid mustreid. Seda särki peab ykspäev oma silmaga kaema. Tubli heegeldaja oled.
    Ootan põnevusega heegeldatud pykse :)

    VastaKustuta
  4. Eriti rõõmus ürp tõesti, vaatan kadedusega su heegeldamisoskust

    VastaKustuta
  5. ma jäin imetlema seda lemmikpinda, sümpaatne teine jah. Mitu sammu sissepoole, mitu väljapoole? Augulised kohad on mu lemmikud, eriti teiste seljas. Ise hakkaks ma murelikult mingeid alusriideid otsima.

    seksikad suvemustrid on muidugi suvise aiaelu pärisosa, peaaegu nagu sulase päevitus :D Plaanil on jumet! Lustitagu! :D

    VastaKustuta
  6. Nii sinulik. Selline rõõmus, vabalt kulgev ja tõesti, sul on antud oskus seda kõike mängeldes luua.

    VastaKustuta
  7. Nii suur ja värvirõõmus . . . see tõmba kohe selga. :) Olen ka tasapisi heegelkonksu avastama hakanud, kuid suurte pitside tegemist küll ei hõlma.

    VastaKustuta