teisipäev, 25. juuli 2017

väikesed puupäevad

Läinud nädalavahetusel. Ikka selleks, et vana vaher poleks elanud asjata. Mitme töötava sae hääled parajast kaugusest on võrratud kuulata. Kokku oli saagijaid 7. Hallan, Anni, Lagle, Andres, Ott, Anneli ja Ants, kes oma esimest kuju tegi. Tandemis Anniga. Ülogi sai sae kätte. Tema korrastas ühte vanemat toredat Ökulit, et see kauem säiliks. Kokku saime aeda juurde 8 puuskulptuuri. Tõsi, need tuleb veel säilitusainetega töödelda, neile jalakesed alla teha ja muidugi ka kohad leida. Praeguse hetkeseisuga on mul kohad isegi välja mõeldud aga eks hommik ole õhtust targem. Vaatame mismoodi ma homme mõtlen. Laupäeva õhtu möödus lõkke ümber trummi lüües. Väga hästi kõlasid trummilööjad sel korral kokku ja eriti nauditav oli minu jaoks Andrese šamaanijorin. No ja millises headuses kõlas Anni ja Andrese laulmine, seda polegi võimalik kirjeldada. Kõike seda kuulata oli nii hea, et oleks peaaegu halb hakanud. Pühapäeval oli väike pealelõunakontsert. Selline mahe ja lõõgastav. 













































Anneli pani käpa peale ühele vahepeal juurde toodud jalakapakule











































Hallani pühapäevan. Panen sellele nimeks Vavahete (vanast vahtrast hallani tehtud)













Hallani ´Linnud `














Oti ümarmudil





























Andres teeb oma ´Ürgmehele Eesti moodi  ` peenviimistlust





























Pesamunast saagija Siil on nii nunnu, et tahaks selle kaenlase võtta ja ära kõndida.















Anneli jalakapuravikud














Anni sõnajalahaldjas














koos oma jaaniussikesega














Samal ajal tegi Hillar teises aia otsas valmis uue platsi. Nüüd jääb Ülol veel teha gabioon, et kivila lõplikult tehtuks kuulutada. aga see on juba tegelikult teine teema.



























Need olid ülitoredad päevad ja me kummardame tänutundes kõigi tegijate ees. Oleme palju rikkamad ja mitte ainult toredate skulptuuride võrra vaid kõigi nende kõrgpositiivsete emotsioonide võrra, mida need päevad pakkusid. Olge te kõik tänatud 💖💖💖

7 kommentaari:

  1. Kujud on väärtus, aga emotsioonid veel suurem väärtus.

    VastaKustuta
  2. Vahva päev teil koos olnud :)

    VastaKustuta
  3. Ahh, kui ilus oli! Varsti tulen otsima, milliste puhmaste vahele kujud jalutanud on :)

    VastaKustuta
  4. Väga põnev, reedel saabub põhjamaalaste grupp kunsti ja seda ümbritsevat aeda nautima.

    VastaKustuta
  5. Aitäh, et lasksid osa saada oma rõõmust ja õnnetundest. Kujud on ägedad ja sobivad just teile, aga ma arvan, et need päevad olid veel paremad.

    VastaKustuta
  6. Lahe, et selliseid yritusi tehakse ka oma kodus, oma lõbuks, mitte aint sponsitud ja teatud survega kujutegijate ja nende töö osas.
    Su aed saab olema muinasjutuline, ma ytlen. Aga, kujudega vaadete vaatamiseks äkki on pinke ka vaja...

    VastaKustuta
  7. Jah, pinke on ikka väga vaja ja palju :) ja kui ma täna lõpliku kujude paigutamise peas ära tegin, siis mulle tundub, et ka kujusid jääb väheks. peab vist järgmisel suvel kordama :D

    VastaKustuta