neljapäev, 11. detsember 2014

DETSEMBRIKIIRUS

Nagu kõigil, nii ka minul. Servapidi mulle isegi meeldib see aasta viimase kuu tormlemine aga sellega ei tohi ennast stressi viia. Ma veel ei ole, vist :D
Ilm on endiselt hilissügisene, tahaks juba talve ka näha. Ma ikka nii väga igatsen ühte korralikku laia lumesadu. Ega sel iirirohelisel murul ju ka midagi viga ei ole aga lumega saaks mängida. Ja mängida mulle meeldib.
Sain maha oma kogutud teostega. Taga talu aed exeli tabelis. Tabel ON ülevaatlikum kui taimekaustad, vajalikud mõlemad. Üldiselt mõjus see tabeldamine kainestavalt. Mõneks ajaks. Hetkel keeldun vaatamast mistahes taimepoode ja liitumast mistahes ühistellimise aktsiooniga. Loomulikult ma mõne aja pärast kahetsen seda kibedalt kui sõbrad oma aardeid tutvustama hakkavad aga...


On heegeldamise aeg. Päris mitu asja on valmis saanud aga enne jõule ma neid näidata ei saa :D Kinkisin endale ka ühe jõuluvidina.
heegeldasin heegelnõeltele kotikese :D














Kui kingiralli läbi saab ja üks kevadel aiahooaja algusega käest kukkunud võlg ka valmis punutud, siis tulevad uued ideed päevakorda. Detsembri pinsi panin puhtalt lõngapoodi, et ikka oleks millest nii jõuluks kui peale jõule punuda.
See väga suur roheline on Ropkamõisa lõngapoest. soovitan seda kohta soojalt kõigile. Seal on alati ilusad hinnad. 












Ühte väikest kohvilaua komplekti võin vist siiski näidata ka.















Ideid on palju. Mitte ainult heegeldamise ja kudumise vallas, ka puitu ja pintslit tahaks liigutada. Paraku on aga ainult jaanuar, veebruar ja märts. Ilmselgelt tuleb ennast kiiremini liigutama hakata :D
Ja keset tuba seisab kole koll nimega trenažöör. Jumal kui raske on uuesti jalgu alla saada kui oled kord maha käinud :( See on nüüd see tõrvatilk mu mõnusa olemise meepotis. Aga peab ja oi kuidas mulle ei meeldi need asjad, mida PEAB. Ometi peab.
Päike paistab rõõmsalt silma ja kõik targad mõtted libisevad ära. Kui õige tukuks veidi.

11 kommentaari:

  1. Sa oled küll nii hiiglama tubli olnud, et tuleb eeskuju võtma hakata.
    Vahel on päris hea, kui mõtteid pole ja saab ajul sodist puhtaks lasta. Tühja tassi mahub alati palju uut ja huvitavat :)
    Aga sellest ära unistagi, et me kord kaineks saame :D

    VastaKustuta
  2. ega ei saa jah, ma juba kaevan Saratros :(

    VastaKustuta
  3. Oo, trenažöör! Sa oled väga tubli.:) Talvel kulub selline riistapuu väga ära. Me tallame enda oma kordamööda ja telekat vaadates. Ja kilomeetrid saab alati peensusteni kirja pandud. Siis on väike ärgitusmoment ka, et kelle tabel pikem jne.:)

    VastaKustuta
  4. Ime siis, et kiire detsember, sa oled nii palju ära teha jõudnud.

    VastaKustuta
  5. Nii tubli!
    Huvitava värvikooslusega on see komplekt. Mina poleks julenud selliseid toone kokku panna, aga tegelikult on päris põnev lõpptulemus.
    Heegelnõelakotil on ikka vooder ka? ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. eip ole voodrit, on muidu tihe :), komplekti värvivalik sõltus olemasolevatest iirisekerade jääkidest, seega mitte algusest peale teadlik vaid järjest juurde sobitatud ja tegelikkuses on need paari tooni võrra mahedamad :D

      Kustuta
  6. Tegelikult ongi vaja vist aegajalt aju tühjaks teha. Mul on esimest korda elus selline periood, kui ma ei ärka öösiti, mingid muremõtted peas. Minu kiire detsember sai vist selle nädalaga läbi ja peab ka hakkama mõtlema kodustele tegemistele.

    VastaKustuta
  7. Trenažööril tampides oleks hea kui oleks keegi, kellega lobiseda. :P

    VastaKustuta
  8. Khmm... no mitte ei oska ma heegeldamise kohapealt kaasa rääkida... :P

    VastaKustuta
  9. Need linikud on laua peal hoidmiseks liiga ilusad, need peab ikke pähe panema, et ilmarahvas kallist asja näha saaks.
    Taimehullus puhkab tavaliselt kolmekuningani ja veel paar päeva. Siis tuleb päike välja ja aednikus hakkab pulbitsema igatsus roheliste ninakeste järele. :)

    VastaKustuta