laupäev, 19. detsember 2015

kui juhtub see, mis alati

Juhtus aga see, et nii öelda kingiandmise eelõhtul (mõned kingid lihtalt peavad erinevatel põhjustel enne jõule saajateni jõudma) avastasin, kinki pole, seda omakäelist kinki. Seega maapelasetele põrgutele elik kaubanduskeskustele (homme ma siiski pean ühte neist sukelduma ja kui ma elusana sealt naasen, on aasta jälle hooletu ) loota ei saa. See on peaaegu juba, et minu jõulutraditsiooniks muutunud. Teen ma siis neid nimekirju või ei :( Ikka jääb mõne armsa ja toreda inimese kink mingil põhjusel tegemata. Kas ma vähe olen kudunud läbi öö, lõngakera taskus mööda elamist ringi kõndides, et silmad lahti püsiks. No seekord ei olnud kinki vaja lausa homseks vaid üleülehomseks. Mõtlesin ja leidsin, et see kena inimene kannatab minu naiivse lauakunsti välja, eriti kui see rõõmus ja helge saab olema. Kaevusin sügavale lauavirnadesse, et pilti leida. Imelik on see, et kui parajasti pole pintseldada kas aega või tahtmist või mis ignes, siis vaatab igalt poolt pilt vastu. Aga kui seda on konkreetselt vaja, siis kaovad pildid vahel jäägitult kusagile lauajupi sisemusse. No leidsin lõpuks sellise :)
Hobune Hildegard Hirnam, krants Poollontis ja Hall Kass Keda Öösel Ei Näe oma ajamullis :D

9 kommentaari:

  1. :) vahva. Ja vahva on see kera taskus ringi käimine ka - mul möödusid kõik seekordsed näidendiproovid heegelnõel peos. Teised kahtlustavad juba, et mul on sõltuvus.

    VastaKustuta
  2. Pilt on vahva. Aga idee sunniviisil kingituse väljahigistamisest lihtsalt selleks, et nagu peab kinkima, ei meeldi mulle üldse.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. see ei ole sunniviisiline higistamine, ikka rõõmuga tegemine, kui ma peaks higistama, siis ma pigem ikka läheks poodi, ju kõlas miski valesti

      Kustuta
  3. Icc. Lahe lugu ja veel lahedam pilt. :)

    VastaKustuta
  4. Lahe lugu ja lahe kass, keda otsisin kohe tükk aega. Kingisaaja rõõmustab.
    Aga nende kingitustega võib juhtuda ka teistpidi huvitavaid asju. Kord alustasin kingituste ja nimekirjadega varakult, et aasta lõpus mitte tormata. Ja järgmisel aastal pisut enne jaanipäeva kappi koristades leidsin pooled kingitused, mis jäid jõuludel üle andmata :D

    VastaKustuta
  5. haa, vot sedasi pole minu lveel juhtunud :D

    VastaKustuta