laupäev, 19. detsember 2015

kuidas ma ikka lõpuks põnnama lõin

Peale kahenädalast vaimset treeningut olin peaaegu kindel, et suudan vallutada Lõunakeskuse ja kõik vajalikud jõulukingid ja muu olulise nänni ühe korraga ära osta. Täna hommikul ärkasin 4.30  kindlas äratundmises, et ei, see on ikka ülimalt kahtlane värk. Lõin arvuti vändast käima ja uurisin Lõunakeskuse poodide nimekirja ja siis juba palju inimlikuma Eedeni nimekirja. Suurt vahet tegelikult ju pole :D Ja Eedenist mitte kaugel on veel Anne Prisma, mis on üldiselt minu lemmikpood, sest seal on palju ruumi ja saab kärul aeledes ringi liikuda. Ajasin vaese Ülo pool tundi varem voodist välja, et alustaks siis juba toidupoest, mis varem lahti tehakse. Eeldasin, et linlased sel ajal veel magavad ja nii ka oli. Mingisse erilisse rüselusse me ihgatahes ei sattunud ja kingid said ludinal ostetud. Mitte lihtsalt, et midagi vaid täitsa vahvad, sellised millega olen ise rahul ja arvan, et ka saajad. Läks seega palju paremini ku ma kartsin. Olen ikka nii metsistunud, et...Imestan ja imetlen neid, kes sellise kaelamurdva trikiga nagu poodlemine hakkama saavad. Ja mõned teevad seda lausa mitu korda nädalas ning eriti kangelaslikud persoonid iga päev :O
Ja Ülo kinkis mulle võimlemismati, kvaliteetse ja loodetavasti kestva. ( Endale kinkis ta paar päeva tagasi mingi väga tähtsa vidina, ma ei oska sellele isegi nime anda). Oli parem aeleda  küll kui mingi tekiliraka peal :D Tunnen ennast juba peaaegu kangelasena. Nädala, terve pika nädala juba olen harjutusi teinud. Peab ütlema, et isegi see tühine treening lubas mul täna toidupoe ilma kärule nõjatumata läbi töötada :D 
Ja üks õhtu tuli ka meie õuele esimene lumi. Tegin kohe kiiresti mõned pildid, sest keegi ei tea, kas seda sel talvel rohkem juhtub. Looda südamest, et ikka juhtub. Valge lumelina on nagu muistine päevatekk perevoodil. Puhas, tallumist välistav ja teeb hinge hellaks ning meeled rahulikuks. Ja ma olen täiesti kindel, et taimedki tahavad puhata nagu me kõik. Mõnusalt koheva teki all soojas. Lumi pidas vastu peaaegu järgmise päeva lõunani aga siis oli juba +8 C taas ja nii see läks.




























































Vot selline lumi siis :D
Aasta lõppemise tunne hakkab sisse tulema. See tähendab, et midagi väga asjalikku enam plaanidesse ei mahu. Küll mahub aga rõõmsaid käimisi ja kohtumisi ja vastuvõtmisi. Juba homme läheme armsate sõpradega armsate sõprade juurde detsembrit tähistama :D Jõulud ja aastavahetus võivad tulla, minul kingid olemas :P

5 kommentaari:

  1. Poodlemine on ka minu jaoks tegevus, mille jätaks heameelega üldse vahele. Paraku sööma peab ja toidupoodi ma kedagi enese asemel saata ei saa.
    Meil pole lund niigi palju olnud ja ei tunne puudust ka. Tegin aias eile ringi ja taimed tunnevad end ka ilma talveta suurepäraselt.

    VastaKustuta
  2. Juba linna minek on hull ettevõtmine, poodlemine aga kõige hullem, mida linnas ette võtta võib ... Mina poodlen ainult veebikauplustes.

    VastaKustuta
  3. Mina jälle kafin poodlemist, sest sattun maakana ja tööle-koju marsruudil sõitjana harva kuskile überpoodi. Mida suurem ostukeskus, seda parem. Tavaliselt lähen mingi kindla sooviga ja seda on parem teha üksi, siis ei vaeva kedagi ilmaasjata ära.:)

    VastaKustuta
  4. Sa oled ikka üüratuma tubli, mind ei saa praegu mingi armu ega hirmuga ühessegi poodi :D, isegi veebipoed jäid kuu algusse. Ja sellist valget aeda pole meil ka olnud. Karjuv ülekohus :D

    VastaKustuta
  5. Minul on juba maalekolimisest alates krooniline linnapeavalu ja poodidest ma üle ühe korraga ei talu ja kui sealgi on pikem nimekiri, olen loll valmis. Kõige parem ongi oma koduPrismas koduste tehtud igapäevase wunderlistiga ringi vurada - asjad on täpselt selles järjestuses nimekirjas nagu minu marsruut poes ja eriti palju mittevajalikku nänni kärusse ei satu. Kingilistiga muidugi päris nii ei saa, aga seegi sai tänavu lühemaks kärbitud ja perepidu loosiga kokku lepitud, st pidin omadele vaid 1 kingi hankima. No eks muud nipet-näpet ka küllaminekuteks, aga sealgi saab suuremalt jaolt koore-või-pähkli-kakaolaadungitega hakkama.

    VastaKustuta