esmaspäev, 21. detsember 2015

lõpuks ometi

Täna saime meiegi lõpuks oma aastalõpu ilu üles pandud. Tubase. Enne ei tulnud ühtegi ideed ega polnud vähimatki inspiratsiooni kui Muhedikemaa päkapikud oma imearmsad lumehelbed ja südame tõid. Nüüd on ikka seski mõttes valged jõulud, et vähemalt toas :D. Tõin täna tagaaiast kõige suurema maas  vedeleva vahtraoksa ( see on ilmne viide meie tormide olematuse  kohta) ja palusin mändidelt mõned käbid. Ei tahtnud anda eriti ja kuhu on vanad käbid suures osas kadunud on täitsa põnev küsimus ? Selline lihtne ilu aga väga raske pildistada, sest igasugust muud kola jääb peale, mida näidata ei taha :)
uut ja päris vana, kaunist Muhediku näputööd ja loodust







































Ise olen rahul ja natuuris on see ikka palju, palju ilusam kui pildil :D










Ilm on aga endiselt ebanormaalselt soe. Meil pole siiki üle +10C veel läinud. Torisen. Tahan lund ja miinuseid. Palju ju polegi vaja aga natuke ikka võiks ju talve moodi olla kui see talv juba kord kohal on. Homme tahaks lõket teha aga kas selle ka põlema saab, on juba iseasi. Peale kõike seda vetitamist ja igapäevast vihmasadu. Vähemalt proovime ja kui ei saa, siis panen kõik majas leiduvad küünlad korraga põlema või no peaaegu kõik.

7 kommentaari:

  1. Väga mõnus aastalõpukaunistus. Lund ootan mina ka.

    VastaKustuta
  2. Ma igatsen juba ammugi korralikku talve ja lund, aga õues on 9,8C, mis elu see on :) Ehk toob homne pööripäev kasvõi pisikese muutuse sellesse koledasse pimedusse.
    Meie hakkame alles homme tubaste kaunistustega tegelema, poja toob kuuse ja siis vaatame edasi.

    VastaKustuta
  3. Väga kaunid helbed.:)
    Jah, tuld peab pimedal ajal tegema, muidu on valgust vähe. Meenub muumiraamatu jõuluaeg kus metsaelanikud suure tule maha tegid ja siis jõulu ootama jäid.
    Kaunist pühadeaega soovides.:)

    VastaKustuta
  4. Mul kulub ka küünlaid praegu üüratus koguses. Just teeküünlaid, pikki ma koerte-kassi pärast ei julge panna, meil käib mõnikord tants ja tagaajamine ka üle laudade. Prahti teeme sellegipoolest vähe, nädalavahetusel sain naabrinaise käest teada, et Laulasmaa kooli lapsed koguvad tühje teeküünalde topse vanametalli andmiseks,nii et ka minu topsikud lähevad naabrilastele. Nii tore, et juba nii väikestele õpetatakse säästlikku ellusuhtumist.
    Lund mina ei oota. Külma veel vähem.

    VastaKustuta
  5. Kenad kaunistused! Mul pole veel pühadetuhin saabunud ja kõik on kaunistamata. Kontoris on vaid küünal põlenud nädalapäevad. Äkki, äkki veel jõuab mingi tundmus tekkida ja ka pühade meeleolu saabuda?!

    VastaKustuta