teisipäev, 29. detsember 2015

naivistlik abstraktsionism

Ku mistahes nähtusele, esemele, olendile nimi anda, siis muutub see kohe nagu selgemaks, tähtsamaks ja suuremaks. Mõtlesin, et kui ma oma võõbatud lauajuppidele mingi stiilisuuna annan, on need ka kohe kabedamad. Naivistlik abstrakstsionism kõlab kaunis kenasti :D Eriti mu viimase oopuse puhul. See on jälle see ülemise unistus. Endale on hea võõbata. Ise tead, mis olema peab ja teised võivad igaüks ise mõistatada :P
hetkel on mul sõltuvus kollase-lilla kombiatsioonidest, nii nagu punapeedistki ja peagi võin ilmselt tõdeda ka sõltuvust ingverisiirupist. Võin mina ikka kergelt sõltuvusse sattuda. :D Õnneks need vahelduvad, muidu võiks rutiini ära surra :D

Muidugi on päris põnev, mida sellel laual nähakse ? Tervikuna. Suurispea-kulli võib  eraldiseisvana mainimata jätta :D





See on iseenesest selline väike vahepala, sest ka sellest võõpamisest ma sõltun ja kui juba paargi päeva vahele jääb, hakkan nihelema. Tegelikult olen alustanud mitme pikema projektiga ja kõigi nende vahele üritan veel heegeldada, lugeda ja suhelda.
Ma hakkan siiani rõõmsalt naerma kui meenutan seda suurepärast hüpnotiseerimistehnikat, millega Tii suve lõpus Pärnus mu ära tegi. 
Selle tulemusena ma jõudsin koju nende täpiliste kuivainekarpidega (neid on palju rohkem) õnnelikus teadmises, et mul oli neid väga vaja ja nendega saab midagi ette võtta. Need neli kõige suuremat on asunud muutuste teele. Kahjuks viskas nüüd külma aga see läheb mööda ja siis saavad väiksemad ka juba uue näo.








No kas pole toredad punased ja nende peale saab nüüd rohelise-valge-mustaga teha ornamenti või midagi muud. Valik on vahva asi aga ma pole siiani veel suutnud seda teha :D Igatahes tulevad nendest ühed toredad topsid milleiganes hoidmiseks :D









Üsna küpseks on saanud mõte uuest laeripatsist, mis väga kindlas suunas liikuvaid kahtalseid energiaid peab hajutama, sest Ülo kümne aasta tagune on juba väga väsinud moega. Puit, värviline klaas, punane ja roheline. Pilt on silmade ees, vaja vaid teostada.

Ja siis muidugi veel EPP - eriti põnev projekt. See areneb hoogsalt ja lähipäevil tahan teha esimese katsetuse aga sellest enne pikemalt ei räägi kui midagi on ette ka näidata.
enne alustamist :D














Ülot tabas vahepeal kuu pildistamise kirg. No, et jõuluks täiskuu ja puha. 
see 27. detsembri pilvel hõljuv taevalatern on päris tore ju :D













ja juudihabe :D sai lõpuks duširuumi lakke. Sinna lakke mahuks veel midagi rippuma. Mulle meeldiks väga roheline duširuum päris hästi.












Ja HEAD VANA AASTA LÕPPU  kõigile, kes lugema satuvad. Olgem positiivsed :D

13 kommentaari:

  1. Pilt räägib naiselikust fluidumist, tarkuse ilust ja tasakaalust. Sest kuni valitseb tasakaal on kõik hea. Naised on pandud selle üle valvama. Kuna paljaste kätega alati mustade jõudude vastu ei lähe, siis on opositsiooni vaoshoidmiseks on käepärane kärbselapats või misiganes see ka ei ole, maaema käeulatuses. Ja pildi vasakul äärel, seal on see lind kes võib lennata aegade vahel, üleval on tulevik ja all minevik. Sidepidaja või mälupulk või ööküll-suurispea...Paremal pool on elusloodus, väga oluline osa pildist. Kaunist aastavahetust teitele sääl!:)

    VastaKustuta
  2. Mulle Futu tõlgendus meeldib :) Kaunist vana ärasaatmist ja uue vastuvõtmist!

    VastaKustuta
  3. Nii uhke sinise (lootuse) juukseline maaema, kelle südames on armastuse märklaud ja tuleviku tulemised vaatesse paigutatud rohelistele puudele. Mis oli, on hääbumas jalge all.
    Futu on palju ära rääkinud, kordama ei hakka.
    A need punased potsikud on kui rõõmurullid.
    Kas klaaspurkides on tõugud :D
    Armast, kodust aastavahetust!

    VastaKustuta
  4. Futu tõlgendus meeldib mullegi :) eriti muidugi see kärbselapats :D ja eks see tõlgendus läks enam-vähem sinna minu mõtte kanti ka, tegelikult üsnagi lähedale. Sisimas pidasin silmas küll Athenat aga ega seal enam suurt vahet ju pole :D

    VastaKustuta
  5. Klaaspotsikutes ei ole tõugud :D kodumaa muld on

    VastaKustuta
  6. Naiselikkus ja trumm, pakun mina. Ja siis need eelpool loetletud asjad - olendid - taimed ka muidugi. See roheline oleks nagu sirgemaks venitatud võidupärg :)

    VastaKustuta
  7. Naivistlik abstraktsionism on mu meelest veel vähe öeldud, õigem oleks šamanistlik naivistlik abstraktsionism :D

    Ja Head Lõppevat Sullegi!

    VastaKustuta
  8. küll sa ikka oskad.. märgata, aru saada ja edasi anda... ja seejuures veel nii, et mitte midagi ei oska öelda :D. see viimane võib muidugi olla tingitud ka minu enda puudustest, mitte sinu voorustest :D

    aga futu ütles üsna minu mõttesuuna ka välja. iseasi, et ma nägin ka kilpi ja pigem oda v vibu...kuigi kärbselapats laias laastus seesama asi on :)

    VastaKustuta
  9. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  10. Loomingulist uut aastat! Ootan uusi imelisi kunstiteoseid ja lugusid.

    VastaKustuta
  11. Minu meelest on see pool pilti. Vasakus servas paikneb ju poolavatud tõmblukk. Arvatavasti ongi linnu ülesanne seda lukku liigutada misiganes tagajärjed sellel tegevusel ka ei oleks. Paremal all aga on oksakäärid - roheluse korrashoidmiseks aga ka minevikus kinnihoidvate juurte kärpimiseks. Saladuskatte all võib öelda, et oksakääridena tegutseb tegelikult varjulemb vikerkaaresuline papagoi.

    VastaKustuta