reede, 11. detsember 2015

väike punane auto elik kummalt poolt vaadata

Nojah, eksole ! Tundus, et ainuke viis sellest pisikesest tõbitsemise ja kurvameelsuse lohust väljaroimiseks on ühe laua võõpamine. Pole midagi parata kui see on sedavõrd toetav ja toniseeriv eliksiir mu praeguses eluetapis :D Midagi väikest ja lihtsat. Ilma loota. Niisama lustiks. Jooni vedades leidsin paar väelooma, väelinnu ja mingid kaks trolli ka tulid. Ok. Väelaud. Väga vajalik asi ju iseenesest. Ajaks kui Ülo laekus, oli mul põletustöö tehtud. Eks ta küsis, et mis ja vaatas ning arvas, et võiks olla küll väelaud. Vaatas siis veel veidi ja järsku tekkis tal silmisse selline kirgas ja selge äratundmispilk. Siin on ju üks auto ka teatas ta rõõmsalt. Misasja ! Vaatasin  ja sa kristuse püstol, oligi. No ja kui ma seda autot juba kord nägin, siis kassilaadset looma enam nagu polnudki :(. Mis väelaud on autoga ? Tänapäevane ? Totaalne jama majas igatahes. Jõudsin lõpuk selleni, et tegu on auto omaduste ja väega :P, sest eks autod ole vahel kahtlaselt isepäised ja iseloomuga.

väike punane auto
kahjuks pole minu oma
1. lendab nagu lind
2. on visa nagu hell emahunt
3. nurrub nagu kass, mis see ju iseenesest ongi
4. omab kahte trolli
   a) lõbusat vembutajat, kes teeb enamasti naljakaid aga üldiselt ikkagi tüütuid kuigi süütuid trikke
  b) tusast tembutajat ja tema tembud vajavad juba enamasti välist sekkumist

Selline vindiga laud siis. See võiks vägagi ära kuluda kellelgi, kes igatseb väikest punast autot. Loitsimiseks või nii. Et VPA ikka tee leiaks igatejani. 

8 kommentaari:

  1. Uhke tootemilaud, kõik eluvajalik on peal ja elus on värve.:) Punane auto meenutab teistpidi vaadatuna pisut ka kassi, kes just arvutitoolilt maha tõsteti.:)

    VastaKustuta
  2. Loitsimisega seoses - juba päris mitu inimest on meie muinasjutupildi kohta küsinud, et kas me loitsime sellega kurge kohale....hoidku....:D

    VastaKustuta
  3. jaa, seoses toniseerimisega olen hakanud oma majapidamise laudu ka juba isemoodi pilguga mõõtma :D

    VastaKustuta
  4. Mul juba on väike punane auto, mulle sellest esialgu piisab. Aga kirjeldus on küll suurepärane, kui aga ainult VPA-le soovijaid leidub, siis see on kindel ligitõmbaja!

    VastaKustuta
  5. Jälle nii äge. Ja nagu FB kommidest näha, siis vist on see õige omanikki juba selgunud. Nii tore ju!

    VastaKustuta
  6. Ohjaa, väge on siin küll ja rohkem, hea et see laud Su terveks tegi. Ta peab Sulle endale jääma. Vaatad sellelhädalise näoga otsa ja kõik saab jälle korda.

    VastaKustuta
  7. Ei mingit punast autot, pesuehtne kôuts!

    VastaKustuta