laupäev, 22. veebruar 2014

ära tegin

Läks aega, mis läks aga valmis ma selle sain.













Loomulikult tegin palju vigu, õnneks ei paista need varustamata silmale välja ja mõne nipi sain tegemise käigus selgeks ka. Heegeldamine on minu jaoks esialgu ikka veel täpisteadus, aga et ma sellesse olen hetkel kõrvuni armunud siis sügelevad näpud juba uue asja järele. Õnneks pole kevad ka veel päriselt kohale jõudnud. 
Kasutasin linast lõimeniiti ja see oli nüüd küll algaja jaoks kõige raskem valik. Kord niit, siis köis ja vahepeal nagu vedrutraat, vahepeal tuli lausa toorest naiselikku jõudu kasutada :D













Aga tunne on hea, kohe selline nagu oleks midagi ära teinud. Ikkagi väljakutse ju. Barby sai ka veel paar vidinat vahepeal ja tirts, kellele see kuulub oli täitsa rõõmus.















7 kommentaari:

  1. Ma olen sõnatu. Algul maigutasin tükk aega niisama ega uskunud oma silmi, et üks inime sellise vägitükiga valmis saab. Väga ilus, olgu küll, et materjal on raske käsitleda, näeb kogu värk imepeen välja ja neid vige peab vist luubiga otsima. Uskumatult tubli oled (Y)

    VastaKustuta
  2. Väga äge kardin ja Barby garderoob on ka uhke.

    VastaKustuta
  3. Kardin on tõesti kaunis, tubli töö! Ma võin sellisest heegeldusoskusest ainult unistada....

    VastaKustuta
  4. Väga peen kardin. Ega see nüüd küll mingi tavaline pits ei ole?
    Ma pole sellist varem näinudki.

    VastaKustuta
  5. sa mu meie! Kui mul on ükskord vääriline aknaauk, kas ma võiksin siis ka sellise saada. Ma oletan, et selleks ajaks kui vääriline aken valmis, teed sina neid juba pimesi. Ma ühinen Muhediku kommentaariga :)

    VastaKustuta
  6. Väga äge ! Olen ka ikka heegeldanud aga sellise asjaga ei saaks küll hakkama.

    VastaKustuta