esmaspäev, 12. mai 2014

ilus suurte kõrvadega vol 2

Päev kujunes lõpuks ikka vägagi huvitavaks. Õhtupoole kui läksin dušširuumi leidsin loomakese oma palmipotist koonu pesemas. Nüüd tuli küll jaht käsile võtta aga enne pidi ikka ju pilti ka tegema :D







































Koos fotokaga võtsin kaasa ka purgi ja sulgesin kasside ninade ees ukse, ärgu segagu üht korraliku hiirepüüki :D Täpselt Ülo laekumise hetkeks oli tegelane purki püütud. Ausam oleks tegelikult öelda, et ta ise jooksis purki.













Ülo viis ta kenasti heinamaale. Ega loomakesel kohe kiire hakanudki, kõigepealt jõi kõrtelt vett, siis mõtles ja sügas ja siis alles läks. Vahva tüüp. Ega ma kindlalt öelda oskagi, mis tema nimi on aga kõige rohkem sarnanes pisihiirega, ka käitumine sobis. Pisut ehk tüvepikkust rohkem kui andmed räägivad aga äkki tal oli lihtsalt õnnelik lapsepõlv :D

7 kommentaari:

  1. Kõik on hea, mis hästi lõpeb :)

    VastaKustuta
  2. Siit on hàsti näha, et tegemist pisikese tegelasega:) Tundub, et ta oli juba valmis teile jäämagi!

    VastaKustuta
  3. No kui ta end juba nii koduselt tundis, siis on varsti tagasi :). Meil oleks selline tegelane esimestel minutitel laip, kui mitte kassi, siis koerte saagina.

    VastaKustuta
  4. Need vihmapäevad hakkasid vist hiiri uputama, mul seinahiiri pole, aga nad vilistasid elektroonilise vile peale ja käisid tagatuba üle vaatams. Vedas neil, et olin tööl. Kuigi jah, ma oleksin ilmselt nii rabatud, et ei suudaks millegagi ei visata ega püüda. Laseks naabrikassi tuppa :

    VastaKustuta
  5. Hiir, mis hiir. Mul jooksis 2 a tagasi üks selline tegelane köögipõrandal, otse mulle otsa, ilmselt oli ta uksest vargsi sisse pääsenud. Ootamatusest ehmusin nii hullusti, et taldrik kukkus käest ja nii õnnetult, et otse hiirele pähe. Polegi ei kassi ega koera vaja:)

    VastaKustuta
  6. Mõned neist käituvad teinekord kummaliselt. Kord jalutasime karjamaal ja rohust joosis teerajale hiir, vaatas mulle otsa ja üritas kinganinale ronida. Võtsin tal sabast, et ta teest eemale heina sisse viia. Kus kukkus sõimama!:) Hambad laksusid ja...Ise oli selline imearmas, pisike, tume jutt selja peal.

    VastaKustuta