neljapäev, 21. jaanuar 2016

väriseva vabakäega

Hoida ühes käes värvitavat eset ja teises pintslit, eriti kui seda pole varem teinud, on tõeline kunsttükk ja jõu ning ilunumber. Austusega mõtlen nendele, kes suudavad erinevatele esemetele peeneid ja nüansirikkaid pilte kanda. Vaevalt, et ma kunagi sel alal meistriks saan. Lihtsalt nii palju pole mul plekkkarpe aga natuke kindlamaks võiks küll käsi muutuda kui ma kord ka väikesed ja väga väikesed karbid punaseks saan. Aga selleks on + kraade vaja, sest tubane töö see aerosooliga värvimine pole kohe mitte. 
Et ma oma tõrksa korpuse pärast teen umbes sadat asja korraga (et sundasendeid vahetada ), siis ei taha miski nagu valmis saada. Aga eks need projektid kõik tasapisi arenevad ja küll ka üksteise järel lõpetatud saavad.
Sellised need neli esimest ja kõige suuremat said. Ülo soovitas neile küll peale punaseks pihustamist valged mummud peale teha :D :D :D aga ma läksin siiski väriseva vabakäe teed. Rahvuslikud tulbid näevad küll välja pisut svipsis ja seened on kahtlast liiki ning teostuse kvaliteedi osas lootsin isegi endalt enam aga samas on need karbid nüüd lõbusad ja vist tegelikult täitsa minulikud.

10 kommentaari:

  1. Seened seenepurgil meenutavad sinivärvikut mis võiks välimuse poolest kandideerida eesti kõige ilusama seene tiitlile, kahju ainult, et ta süüa ei sünni.:)

    VastaKustuta
  2. Punase ja rohelise kombinatsioon võib anda kahtlasi tulemusi, mõtlesin, kui oma plaanist rääkisid. Ilus üllatus on näha, kui hästi Sa selle lahendanud oled :) Värisev või mitte, igatahes ilus!

    VastaKustuta
  3. Lustlikud karbikesed, meenutavad äsjalõppenud jõuluaega :)

    VastaKustuta
  4. Mulle need lustlikud karbid väga meeldivad :)

    VastaKustuta
  5. Ahmisin õhku. Milleks Sa küll veel võimeline oled!? Karbid on lõbusad ja imeilusad ja neist on veel midagi seletamatut. Ma ei armasta eriti punast värvi asju, aga need võtaksin silma pilgutamata. On Sul ikka eriline anne vanast kolast suur kunst teha
    Kas nüüd peab Sulle laudade kõrvale ka plekktopse korjama ja otsima?

    VastaKustuta
  6. Hakka aga mingit statiivi või kruupinki organiseerima.

    VastaKustuta
  7. Just, rõõmsad, omanäolised,haruldast sorti erilised ja muidugi imeilusad. Kes sellise objekti juures korrektsust nii väga jälgib.
    Kui korpus jamab, siis ongi hea palju huvitavaid asju soojas hoida. Siis on huvitav elada. Muidugi kõike head ei jõua... Maali minul eest ka!

    VastaKustuta
  8. Imevahvad ja väga toredad! Esmalt püüdsid pilku jah need kahtlased seened ja mulle nii meeldib karbil see kiri! :)

    VastaKustuta