neljapäev, 28. aprill 2016

talvised sabad ja natuke uut

Nagu alati tuleb kevad ootamatult ja talvised sabad jäävad tegemistes maha. Vahepeal läks ilm nii ilusaks, et tubased tegevused olid välistatud. Aga naljakuu aprill on üllatusi täis ja heade ilmade lõppedes võis siis võlgu likvideerida või mida iganes. Pika hambaga, sest tegelikult tahaks nüüd juba õues mängida.
See pole otseselt saba. Ma lihtsalt ei saanud peale Mesilaseema lõpetamist heegelkonksu käe küljest lahti lasta ja tegin telefonile jalutuskoti, et selle ikka vahel aeda kaasa saaks võtta. Aga ega sest asja pole, mul ju taskud mulda ja muud huvitavat alalõpmata täis. Vaja oleks ikka nahkmantlit.






Ühe pisikese tirtsu kleidlaadne. Selle tegemine venis küll juba kahtlaselt kaua aga esimese variandi proovis selgus, et tirts osutus arvatust suuremaks.











Väike puuehete tegemise katse














Siis kui mul ükspäev tuju väga pahaks läks nende vidurate ilmade peale ja ma endale antud lubadust murdsin ja ühe laua võõpasin.

Imbi ja Ärni Kuradiga kratidiili tegemas :P










ja veel üks katsetus









Lõpuks sai ka sõpsi puukast värvid peale














teiselt poolt ka














Eile lõpetasin enam-vähem EPP teise pildi. Nüüd on uus kitsaskoht, mis vajab lahendust. Värnits jääb kohutavalt läikima. Peaks vist mati laki leidma, see ehk parandaks asja. Mõtlemise koht. Aga ilmselt on ka aega mõelda, sest ma suvel nii pikaldast tegevust ette võtta usutavasti ei malda. Kindel muidugi ei saa olla, sest sedapuhku on mul idee olemas, mis teha :)












Tänase ilma vastu võitlesin siis selle lauaga. Vihm on tõesti otsa saanud. Aedlema ei saa ma sellegipoolest. Hakkan ehk silte kirjutama.

Suplejad

8 kommentaari:

  1. Selgub, et halb tuju võib loomingule stimuleerivalt mõjuda. Hulk kauneid, huvitavaid ja maagilisi asju on ta aidanud valmis saada.
    Kas Sa värnitsa asemel PVA-d pole katsetanud. Seda kasutatakse pinna tugevdamiseks ja matistamiseks salvrätitehnika juures, liim segatakse veega kas 1:1 või 1:3-le, katsetamise värk. Algul jääb läikima, kuivades matistub.

    VastaKustuta
  2. PVA peale pole tulnudki aga kindlasti katsetan :)

    VastaKustuta
  3. ah kui lahedad, ma mugistasin naerda, Imbi ja Ärni olid hääd, juba kõlas nii hästi, karp väga ilus , jalalababaa ja kriipsukad, sinus on ikka seda värki, peegeldab seda leeki või u nii.
    Ujujad oli ka nii hea, no kes tuleb selle peale?

    mis sa ikka neid lubadusi annad ja ennast piinad, lase sujuvalt, tahad joo kisselli, tahad kuula transistorit. :P

    P.S. saatsin sulle 2 kotiga nassvärki,et oleks ikka raske lubadusest kinni pidada :D

    VastaKustuta
  4. Tsiiliga nõus. Ära parem luba jah. Lihtsalt ole ja tee nagu ilm ja enesetunne ning inspiratsioon ette ütlevad :D

    VastaKustuta
  5. Väga ilusad tegemised jälle, puust ehted meeldivad väga!

    VastaKustuta
  6. Ohh, kui hästi ja õigesti Tsiil ütles! Lase aga käia jah! Sest see kõik on lihtsalt liiga hea.

    VastaKustuta
  7. Teha tuleb seda, mida hing parasjagu käsib. Siis on kõik hästi.

    VastaKustuta
  8. Oi, milline kunst jälle, sind ei tohiks üldse aeda lastagi.:) Väga head pildid kõik ja ehted ka. Imeline!:)

    VastaKustuta