reede, 14. aprill 2017

kui aprillis sajab jõululund...

...võib see olla peaaegu, et oodatud. Igatahes oli mul vaja paari töövaba päeva. Esiteks, et tulla välja ühest kergest kukkumisjärgsest põrutusest ja teiseks, et ära lõpetada kasvõi ükski pooleliolev projekt. Kevad sõitis sel aastal ikka nii ootamatult sisse, et koerast küll ülesaanuna, sabast enam mitte ei saanud. 
Püksid iseenesest olid ju juba tükk aega valmis aga taskuid ei suutnud enam teha. Ja ühe armsa inimese juba mitu aastat tagasi kingitud linane niitmiselötu tahtis paela, et ei peaks iga kord niitmise ajal pool aega kübrikut mööda heinamaad püüdma. Meil ju teadagi tuuled. No paela nikerdamise käigus tuunisin siis lötut ennast ka natuke. Kas ka muud poolikud asjad valmis saavad sel aastal seda mina enam ei tea, sest aiaisu on hirmus suur. Muidugi kui asja mõistusega võtta, siis peaks iga kolmandama päeva võtma nautimiseks ja muude asjade nikerdamiseks. Vähemalt püüan ma ennast selles agarasti veenda 😼
Kuidas pükse ilma modellita pildistada on iseasi aga no sellised need siis said.


















Minu poolest võib nüüd soojaks minna küll 😎

4 kommentaari:

  1. Tore,et kõik talvised tööd said lõpetatud.Püksid on"ausad"ja mulle tundub,et Sinu näol on kaduma läinud üks andekas rõivadisainer.Aga kui järgmine talv samamoodi näppudel lased edasi käia edasi Sinust kuuleb veel.
    Igatahes väga omanäoline ja ilus suvine komplekt,kui mälus selle ülemise poole ka siia juurde lisan.

    VastaKustuta
  2. Püksid!!!! Eriti pidulikud aedniku kostüümid!

    VastaKustuta
  3. Kameeleon - sõrmekesed :) Talvel kuldsed, aiaajal rohelised.
    Väga seksikas lugu, veel oleks vaja pitsist randmesoojendajaid ja nabapluusi. Päevavari poleks ka üleliigne

    VastaKustuta