teisipäev, 3. veebruar 2015

käbikuningas ja teised linnud

Ma nüüd kohe ei teagi millisesse rubriiki see kaootilise sisuga postitus pista. Sobiks nii hobide, vahepalade kui ilmaajaloo juurde. Et siis veebruar juba jookseb. Lühike kuu ka veel, appi see saab ju kohe otsa :D
Täna on veel ilusam kui eile. Aga eile oli tähtsam, oli küünlapäev.
kündlipäival olle illos ilm, päiv paistuse mitu tundi, tuul es ole küll nii koolnu kui täänba a tuu iist olle soojemp, täänba um maa kalle, eile olle mutta ka. Lume ommava õela kohkile kotusele ära käknu.










enda meelehärmiks leidsin sellises seisus paljud pisisibulikud













üks nimetu päevaliilia on sellises seisus














lumeolud on pehmelt öeldes keesised














kõige lumisemad kohad on
tiik














suur kivila



sõbrapilti ka, see junn, mis tema juures maas on, on minu sõnajalapeenra olematuks näritud puujuurika jupp, Meeri on nende juurikatega sel talvel puhta töö teinud, peab metsa uusi ja priskemaid tooma minema










koer ja olematud lumeolud või siis vastupidi :D














Isetegemise rindel sain valmis selle
Käbikuningas ja teised linnud














Lubasin järgmise linnu Kaoile aga sellele pildile pani Ülo käpa peale. Tuli ja teatas, et SEE jääb koju. Minu pobina lubaduse kohta lahendas ta väga lihtsalt. Sa lubasid järgmise linnu, mitte linnuparve. Pole parata, Kaiol tuleb järgmist lindu oodata, kui ma just Ülot ümber veenda ei suuda. 

8 kommentaari:

  1. Wow, ma mõistan Sinu kaasat! Väga sõbralik linnuparv!

    VastaKustuta
  2. Täna oli ka siin päälinna man väga ilus ilm ja tihane häälitses rõõmsasti. Nii on kevadet oodata päris mõnus! Ja muide mu pardike soputab tiibu!

    VastaKustuta
  3. see pgn bloger sõi mu jutu ära :(
    Küll Ülo teab, mis hää :) Lahe parv. Kui sa samas vaimus edasi lased, siis saavad vaesed koolilapsed kunstiajaloo õpikusse ühe päätüki juurde ja kevad tuleb veel kiiremini. Aga see on ainult hea, mina küll tahaks kevadet. No need otsakesed muidugi pole hääd. Mul kõik veel magab ja seda va lumetekki sikutati eile peale.

    VastaKustuta
  4. Arumaisaa, kas Sa ise, Su karvalised või need linnuparved lume sedasi ära oskavad peita. Elaksime justkui maailma kahes eri otsas, meil valitseb kaunis talv. Isegi traktor pidi appi tulema.
    Muidugi Ülo teab, mis hää on. Ma ei annaks samuti neid erinevaid ilmeid ära :)

    VastaKustuta
  5. See on lihtsalt imetore pilt. Õigesti teete, et endale jätate. Ja see lumetus sinu pool paneb imestama küll. Meil siin on päris korralikult, üleeile tuli hull mõte tädi Tötsuga üle põllu minna, aga no umbes poole sääre ja kohati põlvini sumpasin sees, tädi Tötsu rinnuni. Paarisaja meetri pärast enam ei viitsinud ja keerasime koju tagasi, pisut liiga pingutav oli.

    VastaKustuta
  6. Äkiste sa oled nii palju lõuna pool, et lund enam ei ole ja ninakesed ka juba väljas. Meil siin on küll valge tardunud vaikus. Eriti täna. Hommikul oli miinus 7. Täitsa veebruar. Väga uhke kulliperekond. Ja kui aus olla, siis ei raatsiks ühestki neist loobuda.:)

    VastaKustuta
  7. Meil tundub lund veidi rohkem olevat, isegi lumememme sai teha. Linnud on seekord eriti vahvad saanud

    VastaKustuta
  8. Vaatan su pilte ja mõtlen et su looming on nii isikupärane ja põnevlahe, et loodetavasti valgub see maailma rõõmustama ( levimus a`la Navitrolla) Igatahes vahva!!!

    VastaKustuta