neljapäev, 22. jaanuar 2015

loominguline kriis :D

Täiesti tõsiselt kohe. Esiteks ei leia ma oopusele ilusat romantilist nime ja teiseks on mul kaselaudadest siiber. Eriti peale seda kui Ülo hakkas kuusest valmistet liimpuitu köögikapi kõrgenduseks pulgendama. Oh, mis seal kõik sees oli. Selles puidus, mitte kapis. Igasugused elukad ja öökullid ja.... Vahtisin põlevate silmadega seda Ülo tegutsemist, suunurgas igatsev süljenire ja avaldasin lihtsameelselt lootust, et eks need väiksemad jupid ju jäävad üle. Selle peale pagendas Ülo mind taha tuppa Araabia ööd heegeldama, ise tähtsust täis, et temal on kõik ülitäpselt mõõdetud ja mingeid ülejääke ei ole. Selle peale otsustasin veidi rikkis televiisorit mängida ja lõpuks hakkas tal vist ikka minust kahju. No üks väike tükk ikka vist jäävat üle. Heh. Sõitku seenele või veel parem Decorasse ja ostku mulle minu isiklik kuuseplank. Tsiilil on tuline õigus ! Minu lips on läbi ja ma vahin ahnelt juba ka olemasoleva mööbli puitosi. Eile lakkisin neid kapijuppe ja juurdlesin päris tükk aega, et kas seda kappi ikka on nii väga vaja. Viskaks osa köögitarvikuid välja ja nüüd kui põrandal on plaat lähevad kõi nõud maha kukkudes vabatahtlikult katki ? Ketser :D
lauajupp ise kukkus välja selline, kes kõige ilusama nime paneb, võib endale saada :D
















Mis aga Tistou puuparti puutub, siis mina tema asemel peidaks selle minu eest kaugele kapinurka. Arvestades hetkel minu pintseldamiskirge,  kardan ma, et pardist saab cacadu bird :D

11 kommentaari:

  1. Minu esimene mõte: METS! ja teine mõte, et ma panekski selle tooli seljatoe osaks.
    Hm. Mul on kuuri all miskid lauajupid. Ma arvan, et kuusk. Vaigused ja ... puhta värvimata :D

    VastaKustuta
  2. Odot, las ma vaatan oma lehiselauad üle. Ära sa kapi kallale küll mine...voodrilaudise juppide sees olid ka mõned näod. Need jupid on kuskil virnas. Ehk homme juba leian midagi.:)

    VastaKustuta
  3. oo, te olete nii lootustandvad, võtan sügavas tänus vastu igasuguseid lauajuppe :D

    VastaKustuta
  4. Selle kakaduu peale ma kohe naersin ühe kõhutäie :). Kahju, et mul mõnda puuparti pole, ma paneks neid kakaduusid suvel aeda kohe mitu tükki :D.
    Ise ma ei oskaks nende lauajuppidega miskit pihta hakata, aga teiste innustunud tegutsemist on vahva vaadata :). Eriti kui endal parasjagu peale helesinise ekraani vahtimise suurt millekski aega üle ei jää.

    VastaKustuta
  5. Need puiduvärvi triibud meenutavad mulle matkaradade laudu. Seega- "Rännak haldjametsa" võiks selle ilusa töö nimi olla.

    Meil on ka virnas kuuselaudu, tule ja sorteeri endale sobivaid:)

    VastaKustuta
  6. Uhke! Minu arust Konrad Mäel oli enam-vähem samasugune männitüvedega maal aga ilma lumeta :D

    VastaKustuta
  7. Hehee, mina keeraks selle lauajupi põikipidi ja nimetaks "perenaise pesupäevaks". Ise ka ei tea, miks täpselt just nii, aga selline nimi pähe ronis. Kohe väga vägisi.
    Mis part, mis kakaduu? Ma pean üritama end jälle peale tööpäevi õigele lainele saada.

    VastaKustuta
  8. Minul tekib millegipärast seos nende kooljaluudega, mis ringi pöörlevad, verist vahtu välja ajavad ja umbluu-umbluu karjuvad. Nii et ehk "Umbluu" siis. Aga väga-väga ilus on see pilt, ausõna.

    VastaKustuta
  9. Sellele panen nimeks "Psühhedeelne".
    Aga minu pardist võib teha ka vardi, näiteks mandariinvardi. On teine kirev nagu vanaema kirju kleit!

    VastaKustuta
  10. Mina näen siin karjaaeda. :) Lumi sulab kuuskedel seal taga. Põigiti tuleks siis vaadata.

    VastaKustuta
  11. Mulle meenutas Su töö Jüri Arraku Suure Tõllu teemat. Selline oleks võinud Suure Tõllu mets olla.

    VastaKustuta