kolmapäev, 11. veebruar 2015

nahistan

Nahistan oma tegevuste kallal, läbisegi ja kuidagi keskendumisraskustega. Täna hakkasid linnukesed nii kõvasti laulma, et läbi kinniste akendegi kostis tuppa ära. See pole aus ega õiglane. Ei tea, mis neil küll viga peaks olema ? Ja kassirahvas on ka rohkem õues kui toas. Huvitav, miks küll. Ja PÄIKE paistab juba issand teab mitmendat päeva. Paistab valel ajal ja vales kohas. Kui olen arvutis siis silma ja kui pintseldan, siis muudab köögis valguse nii teiseks, et võimatu. Ja siis need aknad. Kui vanasti olid aknad maalriteibi toel ees, siis klaasid püsisid ometi puhtad. Nüüd uute akendega peaks nagu korra kuus pesema, et oleks klaar pilt. No tänan. Ja siis tundub veel, et koristama peaks. ja...oeh , aeh ja võeh :D
Ja siis olen teinud veel ühe tähelepaneku. Nädal koosneb minu arust ainult esmaspäevast (Ülol algab töönädal) ja reedest (Ülol lõpeb töönädal ), kuhu on kaotatud vahepealsed päevad ?

Mõnel lauajupil on nii palju mustrit sees aga ometi sellest pilti ei teki. Kui siis õige valgus leida ja kasutada ära ka puidus olevaid toonivahesid ja isegi vahel höövlijälge, võib ikka lõpuks midai leida küll.
Lohe, peegel ja veel üks

nõiutud kuningatar
laanes põlises
väsind ootamast ta
printsi kes mõmiseks
kõrva sõna õige
et lohest saaks neiu
maha võtaks nõide
saaks neiule peiuks
seni loheke punane
peeglist imetleb end
olen õige kenake
võib alata lend







Sain valmis oma Araabia öö. Olen vist isegi päris rahul. Minu heegeldamisoskus kasvab.




























































Kõige selle vahele kokkan enda kohta ikka tõsiselt palju ja töötan tasapisi läbi madalate kellukate raamatut. Nagu igaüks võib aru saada, kevadet ma veel ei taha. Paluks enne aprilli mitte ennast ilmutada ja inimesi eksitada.

8 kommentaari:

  1. Jah, sündinud on täiesti uus koolkond. Kahtlemata.

    VastaKustuta
  2. Pildilood. Ma juba jõudsin ka mõelda kes see võiks olla, aga lohejutt oli tabavam. Ja sa ju tehes juba saad aru, kes puu sees on. Ilus.:)

    VastaKustuta
  3. Puuvõlur! Osavnäpp!
    Tõesti ei tea, kuhu see aeg küll kaduda võiks kui nii palju head ja ilusat uut sünnib.
    Ma ei taha samuti veel päris kevadet, aega on :) Aga päikesepaiste on küll vaid terviseks.

    VastaKustuta
  4. Puu sees pildi nägemine kahtlemata on talent. Ja nii maitsvalt kokkupandud värvid alati. Sa oled võlur mis võlur.
    See heegeldis on imeline. Väga suur ja ilus töö. Minu sygav lugupidamine. Heegeldatud kampsid ja särgid on tänapäeval ju imeharuldased.

    VastaKustuta
  5. Vahva lohelooga pilt ja VÕRRATU araabia öö. Sa oled ikka super!
    Mina ka veel kevadet ei igatse. Aga päikest ja valgust küll.

    VastaKustuta
  6. See Araabia öö on lihtsalt imeline! Ma tahaks ka niimoodi heegeldada osata :)

    VastaKustuta
  7. See lohepilt on äge ja Araabia öö lihtsalt imetabane. Nii peenest niidist ka veel.... on sul ikka osavust ja kannatust! Kui kaua see Araabia üritus sul õieti aega võttis?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. vaatasin blogist järele, et kuna eelmine valmis sai :) no peaaegu kuu läks selle araablasega aga eks muud asjad ju võtsid ka aega :)

      Kustuta