neljapäev, 5. veebruar 2015

pisut teisiti

Seekord lähenesin lauajupile pisut teisti. Ülkdise joonise leidsin ikka puidumustrist aga vahele jätsin põletusaparaadi ja mängisin ainult värvidega. Tegelikult võiks kirjutada terve traktaadi sellest, et hirm on see, mis araks teeb ja teise endale valetamise meistriklassist. Võib juhtuda, et kirjutangi. Aga hirmust ülesaamiseks tuleb tööd teha ja see nõuab mugavustsoonist lahkumist. Ja see on teadupärast seotud igasuguste uljaste lubadustega, mis sageli lubadusiks jäävadki. Sellest kohast tulevad mängu eriti peened enselele valetamise nipid ja oskused. Kirjeldamatult fantaasiaid kuidas pugeda näiteks kodutööde, teiste tegemata asjade pärast tuntavate süümekate ja muu sellise taha. Eile öösel kell 03.00 ärkasin tugeva tundega, et ma olen suli ja seda just enda suhtes. Hakkasin pintseldama. Tulemus ei ole loomulikult kaugeltki see, mis ma tahaksin aga ma olen teinud otsa lahti. Tuleb see soigumine lõpetada ja tööle hakata või unustada igaveseks. 
Selline see sai. Nimeks võiks olla näiteks Fantastikaspectabilis või ka lihtsald Haldjas ja fantaasialilled :D

14 kommentaari:

  1. Imeline leheroheline. Kõhklused ja eneseületamine või mitte, aga Sa kohe oskad värve kokku sobitada. Soe kevadine tunne poeb põue!

    VastaKustuta
  2. Ilus sai. Tõepoolest ilus. Siia vist polekski see põletamine sobinud, oleks teinud need haldjalilled liiga raskeks. Aga mulle meeldivad ka need põletustehnika abil tehtud linnud ja -parved ja abstraktsemad tööd ka, neis on mingi saladus peidus. Nii, et pole siin mingit sulitsemist. Kõik tehnikad on lubatud, vajalikus kohas hädavajalikud ja asendamatud.

    VastaKustuta
  3. Aina ilusamaks läheb, linnuparv oli väga ja need lilled meeldivad eriti, roheline on minu elutoaseina tooni:)

    VastaKustuta
  4. Super! Mis nipiga saaks ühe sinu kunstiteose sult välja rääkida?

    VastaKustuta
  5. Väga ilus. Samas põletusrantidega tehnika meeldib mulle oma jõulisusega nagu veidi rohkem.

    VastaKustuta
  6. Ma nõustun Muhedikuga, mulle meeldivad põletusega linnupildid ka väga aga hea, et see pilt just selline sai. Väga ilus töö!

    VastaKustuta
  7. Minu silmis on tegemist veel senimääramata orhideedega. Head värvikooslused!

    VastaKustuta
  8. Valmis kunstnik. Tahab, vahetab stiili, ikka on imeline.:)

    VastaKustuta
  9. Oi-oi, aina uued ja põnevad ideed :) Sul on imeline hobi! Kohe väga meeldivad need linnud-lilled. Ja erinevad tehnikad ainult rikastavad tulemust. Jätka samas vaimus! Ja mine sa tea, äkki kunagi ehivad su taiesed kõigi Aalujate kodusid ;)

    VastaKustuta
  10. Mõnus ja muinasjutuline, minu sees hakkas selle pildi peale muusika ja helin :)

    VastaKustuta