neljapäev, 26. märts 2015

vahepeal Põhja-Eiteamiskusmaal...

...on suur kevad kätte jõudnud :D Kirjutiivakud on juba nokkapidi koos ja tume-teravuimikud kohe, kohe kohtumas.














Tegelikult hakkan juba pisut murelikuks muutuma. Lootsin, et peale neid väga pööraseid ja lapsemeelseid uksi (hakkan vist ise ka tasapisi harjuma) rahunen kuidagi maha või nii. Aga oh ei. Kui kuldsed liivad kätte võtan, siis juba poole rea peal muutun kärsituks ja ega ma eriti taimekataloogideski püsi. Ainus koht kus mul on õnnis olla, on köögis barjääri taga pintsel pihus. Aga mis sedasi aiast saab ? :( Pealegi ma kujutn ette, et kõigil mu häädel sõpradel läheb ainuüksi mu nime kuuldes või lugedes silme ees kirjuks. Palun teeme nüüd nii, et keerame suured tuuled kinni ja laseme ilma natuke soojemaks :) Või, mis teie arvate.
Aga aed iseenesest on vana koha peal, ei mingit liikumist. No kui, siis millileeter :) aga sellest järgmises kirjatükis :D

6 kommentaari:

  1. No las olla see pöörane pildikevad, õige aedlemine läheb tavaliselt lahti ikka kuskil kümnenda aprilli paiku. Paistab, et ka see aasta venitab hoolimata lumetutest aegadest sinnamaani välja nagu tavalistel kevadetel. Mina sinu asemel veitaks seda barjääritagust aega niipalju kui saab. Vaata millised teosed sealt ometigi tulevad.:)

    VastaKustuta
  2. :) minul veel ei ole silmade ees kirju ja see viimane, kui see muidugi on viimane :) , on paljutõotav. Su pildid lähevad aina paremaks. Mul on sinu üle hea meel.

    VastaKustuta
  3. Ma vist hakkan Su uue stiiliga juba harjuma, tegelikult juba neist pingviinidest peale oli tulemas midagi paljutõotavat. Need kirjutiivakud ja teravuimikud on lahedad filosoofilised asjamehed :)
    Tegutse aga, Sul on selleks aega veel palju

    VastaKustuta
  4. Väga-väga ilus.Kohe sai minu lemmikuks!

    VastaKustuta
  5. Nõus eelkõnelejatega. Sinu ja kuuselaudade koostöö areneb, nii et rõõm vaadata!

    VastaKustuta
  6. Pilt on megasuper, aga nimi ja kirjeldus teeb sellest lausa hindamatu kunstiteose. Mul ei leidu enam piisavaid kiidusõnu!
    Ja kui see kevad juba nii palju viibib, siis minu pärast võiks juba Thela talguteni viibida (et teil siis ilus maalida ikka oleks), sest mina saan aeda alles peale Itaaliareisi ehk 21. aprillist.

    VastaKustuta