pühapäev, 5. aprill 2015

Vahepeal kevad...

...Põhja.Eiteamiskusmaal areneb täistuuridel. Kohe, kohe on saabumas See päikesetõus, mida kõik sealsed asukad pikisilmi ootavad. Sel koidutunnil on päikesel juba kaks kiirt :). Ja midagi veel ! Selle erilise pärast tuleb igal aastal kohale ka Lõuna-Eitemiskusmaa valge nõid Prundi-Pikkkrunn, ikka koos oma kalli kaasaga, kes on ühtlasi ka tema ratsu ja abiline ja keda Prundi hellitavalt oma Lupinoks kutsub. Alati on koos temaga ka Must-tähksabalind ja Nelisilm-lehvikpealoom. Loomulikult peavad saama väestatud ka tema torutrummid ja väelained.















Ja nüüd marss-marss aedlema, päike piilub :D

5 kommentaari:

  1. Mul pole lihtsalt sõnu...Täitsa huvitav kohe, et mis imeandeid sulle veel on kaasa sündinud? See ei saa ju ometi ainuke olla...:)

    VastaKustuta
  2. Issver, kust Sa selle kõik võtad? Nii ägge, nagu mu onul on kombeks öelda!

    VastaKustuta
  3. Ma olen ka sõnatu :) Täiesti ussskumatu lugu!
    Nüüd on aeg niikaugel, et kirjutadki nende põnevate nimedega loomadest muinasjutu, paned oma taieste pildid kõrvale ja ongi RAAMAT(ud). Need Prundid ja muud elukad lihtsalt tuleb rahva sekka laiali lasta.

    VastaKustuta
  4. Ma ka imestan kogu aeg, et kuskohast need ideed tulevad? Nõus Muhedikuga, tuleb see kunstikogu rahva sekka laiali lasta :)

    VastaKustuta
  5. Hea tehnika, isikupärane käekiri, pildil on sisu ja lugu. Rahvas nõuab tungivalt järgesid!

    VastaKustuta