teisipäev, 11. august 2015

hommikused näpuharjutused...

...kestavad. Peale priske hommikuaste on lisandunud veel ka udu. aga üldiselt on hommikud imelised, näiteks sellised
augustikuine päikesetõus














Hommikul on mõnus pintseldada. Füüsilist veel teha ei suuda, pintseldada küll.
Vana Vaim, ilmselt kohavaim ja teised


















vaidelme Üloga siiani, et mis on pildil :D Mina nägin ühte ja tema teist. Seda teist ei näe jälle mina. Mida teie näete ?

Kahe vägi on nimeks











12 kommentaari:

  1. Tundmatu blond noormees 16. sajandist. Miski kurblik kaunishing? Vikerkaar tal ju ümber. Või on see kogunisti ahhaatkoobas, mille "katusel" on ... Uhm... keelatud vili? ehk et - Truudusetu trubaduuri vangipõli!

    VastaKustuta
  2. Tuuslar röövib Lindat, kel kuldne särp õlul. Linda jõudis küüned selga lüüa, aga ei sest abi ühti, sai ainult pahlase sinivere nirisema ja rikse kanga ää. Tuuslar teab, et kui vikerkaare alt läbi lähed, siis koerad järgi ei tule. Iseasi kuidas see siis ka reaalis ei ole. Kuda stoori lõppes, seda me ju teame.:)

    VastaKustuta
  3. Ma olen seda üpilti varem ka näinud. See on see Timbu-Limbu ja ta läheb lumemöldrite juurde. Tead, sa ikka vingelt paned nende piltidega!

    VastaKustuta
  4. Armastus vikerkaare all! Kust mujalt ammutab jõudu üks rüütlivurvhi noormees, kui mitte kallima rinnalt:)

    VastaKustuta
  5. esimesena nägin (noor)meest! ;) ja vabadus ja rõõm igast poorist ja siis naist, väga vastuoluline - staatiline ja nagu klouni naeratusega? ja kolmandaks noort tüdrukut naisele põsemusi andmas, kolme jõud ikka või mis :D

    VastaKustuta
  6. Tegelikult tulebki välja, et siin on kõike :D Mina nägin esiteks meest, kes armsamat kätel kannab, siis leidsin Ülo pakuud suudlejad ka üles, mõni aeg hiljem ka selle põsemusi koha ja eks võib ilmselt veelgi leida ja see on väga hea, sest see pilt ongi nii mõeldud, et saajal oleks mida mõelda :D

    VastaKustuta
  7. Väga kaunis päikesetõus! Ja kõik muu on põnev.

    VastaKustuta
  8. Oi, kuule! üks väga "sedapsi" pühak on siin ju ka - seisab mõtlik-nõutult ühe üsna mudase jõe kaldal, tahab vist üle minna.

    VastaKustuta
  9. Oi, kuule! üks väga "sedapsi" pühak on siin ju ka - seisab mõtlik-nõutult ühe üsna mudase jõe kaldal, tahab vist üle minna.

    VastaKustuta
  10. Oi, kuule! üks väga "sedapsi" pühak on siin ju ka - seisab mõtlik-nõutult ühe üsna mudase jõe kaldal, tahab vist üle minna.

    VastaKustuta