esmaspäev, 12. oktoober 2015

kiired veed

Väga palju põnevat puidumaterjali olen saanud ja ikka tänu sõpradele. On kohe isu katsetada ja proovida.     Olgu lahked jagajad tänatud !  
 Tegelikult oli alguses plaanis jätta üle poole puidu pinnast värvita aga läks nii nagu minu puhul ikka :) ei saanud pintslit käest.                                                   

8 kommentaari:

  1. Olen minagi vaadanud, aga ei saa sotti kus need pildid seal...Kas sa raatsiksid mõnest maalist teha pildi enne ja pärast, juba maalina? Oleks jube huvitav näha mismoodi see mõte jookseb. Ei mina usu, et sa joonistada ei oska.:) Ja värvitaju on jube hea, paned selliseid värve kokku, mida eales ise ei julgeks ja sobivad.:)

    VastaKustuta
  2. See on megaanne sul, proovisin ju ka, aga ei tule sinnapoolegi.:)

    VastaKustuta
  3. Ma nõustun Futuga, ei ole see laualt pildi väljatoomine nii lihtne midagi, silma ja kätt peab olema. Väga vahva teos jälle - nagu oleks mingi põhjamaine jõgi koos kärestikuga.

    VastaKustuta
  4. Sügisene mets jõe kaldal-super! Oled ikka superandekas!!!

    VastaKustuta
  5. Selle viimase laua juures oli mul endal ka kahju, et enne pilti ei teinud aga muidugi hääd sõbrad kiitke aga kiitke, teate ju küll seda, et kiida lolli ja loll teebki :P Tegelikult on teie head sõnad mind palju julgustanud, aitäh kõigile :D

    VastaKustuta
  6. Ma ei hakka isegi proovima, et mitte hääd lauajuppi raisata. Parem toon Sinu kätte. Sa oled stiili ja liini juba kenasti sisse jooksnud ja mõnusaid pilte tuleb järjest. Kiidan ja tunnistan!

    VastaKustuta
  7. Ära mitte iialgi enda kohta halvasti ütle. Kiidetakse ainult andekaid, häid ja ilusaid. See töö tõi endaga kaasa igatsuse kuhugi purjetada, väga hea liikuvus ja värvid ja üldse kõik kokku.

    VastaKustuta
  8. Puhas kunst. Ma vaataks lauajuppi vist ainult nagu vasikas valget aiaväravat, midagi algelist ehk maaliks sinna, kuid kardan, et midagi mitmemõõtmelist küll ei oskaks puidu seest üles leida.

    VastaKustuta