kolmapäev, 30. november 2016

kuidas ma endale uued sokid sain

Kui kõik ausalt ära rääkida, siis kogemata.

Sellised. Veidi vallatud. Ikka heegeldatud. Ei olnud plaanis endale, vaid kingikotti aga vahel juhtub äpardusi. 5 aasa rohkem ja 5 rida rohkem sääreosas ja nii jäigi teise soki ninas umbes 1,5 cm puudu. Täielik nöök. Uut lõnga tellida poleks nagu mõtet ja harutada juba valmis ja peaaegu valmis sokk ? Kah jama. Harutasin siis täpselt nii palju, et kõige vähem kulumiskartliku osa saaksin teha lihtsalt villase lõngaga. Õige jämedusega olid just need lõngad. Ja ninaosad on pisut erinevad, mulle sobib. Kingikotti ehk mitte. Ja iial ei või ju teada kuna üks tore sokk ära kulub :)






Üks sokipaar sai ka kingikoti jaoks. Teine paar tuleb siis kui uus lõngapakike käes on.
Sokkide HEEGELDAMINE hakkab mulle aina enam meeldima :)











Paar lauakest on ka valmis saanud. Vähe jah aga liiga palju häid raamatuid on pidevaslt mu vasakul käel. Lugemine siiski hobide alla vist ei kuulu. Seega ma neid siin lahkama ei hakka. Kui vaim peale tuleb, siis mõni teine kord. Vahepalana või nii.
Päikene ja Pung

Olen armunud lillakollastesse kombinatsioonidesse ja pean kõvasi pingutama, et kõik lauad ühesugused ei tuleks :)















Verivärske, märg värvgi veel läigib. 
Tahaksin selle ühele toredale inimesele kinkida lootuses, et see talle ka meeldib

Lõbus Punase Tanuga Haldjas. Kõikide punapeade hoidja. Nimeks panen Anneke :)













Õnneks on ka iirirohelised ilmad jälle otsa lõppenud ja Timbulimbu oma lumeveskid selleks korraks taas käima saanud. Ma tunnen, et minu jääkaru geen on kohe hoitud. Selline rahu ja turvatunne on minu jaoks lumes. Õigel aastaajal muidugi. Ok, ei ole veel jah talv, süvasügis on. Aga selle arvelt võib pisut talve ju näpistda küll, et siis märtsis saaks kohe kevade kätte. Tasakaal või nii :D


9 kommentaari:

  1. Armsad soojavärvilised sokid. Ükskord ometi on ka kingsepal kingad :)
    Ja Pung ning Haldjas on ka ütlemata meeleolukad.

    VastaKustuta
  2. Heegeldatud sokid, nii põnev ja eksootiline ;)
    Ja toredad lugudega pildid. Kyll sa alles oskad!

    VastaKustuta
  3. Küll on toredad sokid ja pildid muidugi ka, kuidas te küll jõuate

    VastaKustuta
  4. Lilla ja kollase kombinatsioonid on super ja üldse kollase mängud teiste värvidega, kuid täiesti unustamatud olid kõik need hallide toonidega tehtud lauad. Neid pole tükk aega näha olnud. Nujah, et viiskümmend halli varjundit või umbes nii, aga värv värviks. Need olid eriti ägedad. Aga kõik on hoolimata värvidest väga ägedad. Lihtsalt kummardan su ande ees.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, et mind kiitmast sa ei väsi :D See hallide varjundite värk kummitab mind ennast ka natuke. Ei või iial teada kuna vajadus tuleb .

      Kustuta
  5. Nii toredad ja soojad! Nii sokid kui pildid. Hoitud sellised.
    Ja olge teie ise seal ka hoitud. ☺

    VastaKustuta
  6. Ägedad sokid ja ägedad lauad. Pean ikka ühe lauakese endale ka kunagi tinistama :). Minu õnneks pole meil mingit lund, iirikas jätkub, mina olen rahul.

    VastaKustuta
  7. No need heegeldatud sokid on nii ägedad! Hakka või ise ka teha proovima.

    VastaKustuta
  8. Oled Sina alles usin! Heegeldatud sokid on võrratud ja millised värvilised triibud.Nii pintseldamises,kui heegeldamises oled võrratu!

    VastaKustuta