laupäev, 12. september 2015

Püha Juurikas

Aiahooaja kirss siis selleks korraks söödud. Ilus kohtumisterohke päev. Seekord olidki kohtumised minu peamine eesmärk. 
Kui kõik algusest peale ära rääkida, siis teele asusime varavlges aga kohale jõudime suure hilinemisega. Paistab, et meie sidrun on otsustanud igal taimehooajal ühe kummi lössi lasta. Nii siis ka täna. Läbinud edukalt politsei puhumistesti, edasi enam ei saanudki. Tagumine kumm oli täitsa lössis. Õnneks leidis Tsiili KJS selle aja, et Ülo temale tuttavasse kummiboxi viia ja endisel kolleegil Maaülikoolist jälle aega Ülo koos kummiga tagasi tuua. Ega muud sellest polnudki kui, et 1,5 tundi läks. Ja ainult jumalad teavad, milleks see hea võis olla. 
Kohale jõudes paistsid juba kõikjal tuttavad ja armsad näod. Ja nii ma liikusingi taimepakkujate vahel neid nägusid juurde otsides, et keegi kahe silma vahele ei jääks. Iirisekasvatajaga ei kohtunudki :( , teda peab lihtsalt nüüd vaatama minema. Aga tihu laudu vahetasid ometi meie autodes kohad. 
ja selline imeline moodustis ka, mis lausa püherdama võttis :D Aitäh, aitäh, aitäh !













Taimede osas olin seekord uskumatult tagasihoidlik. Ma kohe premeeriks ennast nüüd millegi ilusaga, mõne taimega näiteks :D
Sellin saak siis, kotitäis SS sibulaid ja näputäis taimekesi, pooled neist kingitused ja roheannetused, sest mis vahetusest siin rääkida kui midagi vastu pole anda. Kõik väga väärt kraam ja olen õnnelik ning tänulik. Homme istutan ja mõnuga kõik kenasti maha.













Aga need emotsioonid, mis saadud kõigist neist emblemistest heade ja toredate inimestega, see rõõmus elevus ja muljete jagamine, olemine iseenesest, annavad mitmeks ajaks tiibadesse tuult ja hinge rahulolu. Aitäh, et te olemas olete :D

8 kommentaari:

  1. Sellest lustist jäin seekord ilma, aga mul oli ka väga tore päev

    VastaKustuta
  2. Jah, metsik energia tuli eilsest ja täna saab terve päeva aias olla. Tõeline aiapühapäev.:)

    VastaKustuta
  3. super päev oli tõesti. Kahju, et ma kauem ei saanud olla. Mida sa selle imeliku puujunniga teed?

    VastaKustuta
  4. ma ei tea veel aga midagi sellest kindlasti tuleb :D

    VastaKustuta
  5. Kui saad sae peal seibideks lasta,siis pidi väga ilusa puutoimega olema.Pidi käsitöömeistrite hulgas väga nõutud olema.Tegemist kasemoodustisega.

    VastaKustuta
  6. Oli tõesti tore, suurepärane päev. Ma hõljun veel täna ses erilises meeleolus :) Igasugune tegutsemislust sai suure võimenduse.

    VastaKustuta
  7. Tore, et jälle koos olite. Rõõm peegeldub kõikidest aalujate postitustest. Nii vahva./vaatab kaugelt/

    VastaKustuta